Wie zijn wij?

Wij zijn Wim Hamerling en Maarten Oosting, oprichters van Maatwerk Tuinen. Vijftien jaar geleden leerden wij elkaar kennen op de hoveniersopleiding in Breda. Daar ontstond het idee om ooit samen een bedrijf te starten. Inmiddels bestaat Maatwerk Tuinen meer dan tien jaar.

Sinds 2005 leggen we tuinen aan op basis van een ontwerp op maat. De tuinen die we ontwerpen en aanleggen, zijn grotendeels van particulieren en variëren van klein tot groot. Naast ontwerp en aanleg is ook onderhoud een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. 

Sinds het voorjaar van 2009 zijn wij niet alleen werkzaam in de regio Drechtsteden, maar ook in Lage Zwaluwe en omstreken.

Ik ben Maarten Oosting en ik woon in Lage Zwaluwe.

Toen ik naar Lage Zwaluwe verhuisde, ontstond een nieuwe klantenkring. Het is leuk om hovenier te zijn in een dorp. Steeds meer mensen beginnen ons te kennen.

Ik hoop de werkzaamheden hier verder uit te kunnen breiden.

Ik ben Wim Hamerling en ik woon in Zwijndrecht.

De afwisseling en veelzijdigheid van het werk dat op ons pad komt, spreekt mij ontzettend aan.

Wij voeren elk denkbaar hovenierswerk uit en dat zorgt steeds voor nieuwe uitdagingen.

Heeft u een vraag aan ons? Stuur gerust een berichtje via onderstaand formulier!