Onderhoudsvrije tuin

Voor de familie Broeders ontworpen we een nagenoeg onderhoudsvrije voor- en achtertuin. Ze wilden graag mediterraanse kleuren, vrij strak met veel bestrating.

"In het eerste gesprek met Wim en Maarten hebben ze de werkwijze duidelijk uitgelegd en de maten van onze tuin gemeten. Het ontwerp sloot perfect aan op onze wensen en de offerte was overzichtelijk en transparant.

Het team van Maatwerk Tuinen heeft onze tuin op zeer vakkundige wijze aangelegd. Er wordt erg netjes gewerkt, aan het eind van iedere dag werd alles keurig aangeveegd en opgeruimd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin en krijgen veel enthousiaste reacties."

André en Marleen Broeders, Zaltbommel

Nieuwe tuin bij een jaren '30 huis

Na de verbouwing van het huis van de familie Slobbe moest de tuin op de schop. Ze bezitten een mooi jaren '30 huis en de tuin moest daar bij passen, met grind en bolbomen. De buxus moest hergebruikt worden, aangevuld met eenvoudige, rustige vakbeplanting.

Oosterse sfeer met vijver en veel beplanting

"Via een kennis kwamen we bij Maatwerk Tuinen terecht. We wilden een tuin met veel planten en een vijver. Maarten liet ons wat foto's van een oosterse tuin zien en dat was precies wat we wilden. Het ontwerp hebben we na een paar kleine aanpassingen goedgekeurd. De offerte was uitgebreid en heel duidelijk. We hebben zelfs nog een besparing kunnen doen door de oude stenen te hergebruiken. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en nog steeds gelukkig met het resultaat. We laten Maatwerk Tuinen twee keer per jaar komen voor het onderhoud, zodat de tuin in optima forma blijft."

Edwin en Martina de Wolf, Zwijndrecht