"In het eerste gesprek hebben ze de werkwijze duidelijk uitgelegd en de maten van onze tuin gemeten. Het ontwerp sloot perfect aan op onze wensen en de offerte was overzichtelijk en transparant.

Het team van Maatwerk Tuinen heeft onze tuin op zeer vakkundige wijze aangelegd. Er wordt erg netjes gewerkt, aan het eind van iedere dag werd alles keurig aangeveegd en opgeruimd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe tuin en krijgen veel enthousiaste reacties."

André en Marleen Broeders, Zaltbommel

 

"Via een kennis kwamen we bij Maatwerk Tuinen terecht. We wilden een tuin met veel planten en een vijver. Maarten liet ons wat foto's van een oosterse tuin zien en dat was precies wat we wilden. Het ontwerp hebben we na een paar kleine aanpassingen goedgekeurd. De offerte was uitgebreid en heel duidelijk. We hebben zelfs nog een besparing kunnen doen door de oude stenen te hergebruiken. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en nog steeds gelukkig met het resultaat. We laten Maatwerk Tuinen twee keer per jaar komen voor het onderhoud, zodat de tuin in optima forma blijft."

Edwin en Martina de Wolf, Zwijndrecht

 

 "Na ongeveer 4 jaar in een nieuwbouwwijk was het nodig om alles weer op de juiste hoogte te brengen, ook de poort en de schuttingen. Jullie hebben dit in barre weersomstandigheden uitgevoerd, diepe bewondering hiervoor. Ook een positief punt is dat jullie je werkterrein altijd netjes achterlaat. Dus gewoon een tevreden klant, maar dat ben ik al jaren met jullie."

Hans van den Hout

 

"Fijn contact per email. Overleg over kwaliteit van producten en prijs/kwaliteit verhouding is mogelijk. Er wordt meegedacht met de portemonnee. Prettig bedrijf, prettig personeel."

Marleen Tempelaar

 

"Bij Maatwerk Tuinen werken vriendelijke en prettige mensen. Ze werken hard en leveren goed werk af. Na overleg is onze tuin gerenoveerd. Maatwerk gaf hier prima tips en suggesties voor die we ook opgevolgd hebben. Mensen die onze tuin zien zijn enorm verrast door het resulaat. Ze vinden het heel mooi geworden en dat vinden wij ook. Daarnaast was er grote flexibiliteit toen we iets toch weer anders wilden. Top tuinders dus in onze optiek!"

Saskia Mispelblom

 

"Een tuin nieuw laten aanleggen doe je niet elke dag, gelukkig hebben wij de juiste partij benaderd om ons te helpen onze wensen te verwezenlijken met als resultaat een heerlijke tuin waar wij (en onze kinderen) super blij mee zijn. Maatwerk Tuinen denkt met je mee als het gaat om het ontwerp, komt zijn afspraken na, adviseert en ontzorgt."

Familie Van der Lee

 

"De werkzaamheden zijn, op een betrokken wijze, tot tevredenheid uitgevoerd. De achtertuin, inclusief het terras, is opgehoogd. In de voortuin is het pad naar de voordeur opgehoogd en van nieuwe tegels voorzien waarbij het aansluitende stoepstuk met dezelfde tegels is meegenomen zodat een strak geheel is ontstaan."

C. Steenhoven

 

"Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden waren de heren er steeds weer met een goed humeur. Zij hebben uitstekend werk afgeleverd. Wij zijn elke dag blij met onze prachtige tuin. Volgend jaar willen we de voortuin laten doen door Maatwerk Tuinen."

Sija Buitendijk

 

"Zeer prettig contact , snelle respons en prima vakwerk; meedenkend en goede prijs prestatie verhouding. Tegelpaden aangelegd op een strakke wijze met precisie en nazorg."

Marcel van der Borden

 

"Wij zijn zeer tevreden over Maatwerk Tuinen. Nu ongeveer een jaar geleden is onze tuin in een nieuwbouwwijk aangelegd door Maatwerk Tuinen. Daarnaast is er ook een op maat gemaakte schutting geplaatst. Alles ligt en staat er nog steeds even strak en mooi bij. De details zijn goed en degelijk afgewerkt! Kortom we zijn er erg blij mee."

Milou Schneijdenberg

 

"Zeer tevreden en we zouden iedereen Maatwerk Tuinen aanbevelen!"

Amy & Rick L.

 

"Top! Super netjes alles weer! Betrouwbaar en vakwerk!"

Erik Rijken

 

"De mensen van Maatwerk Tuinen zijn vakkundig, en leveren supermooi werk!! Vorig jaar onze tuin laten opknappen, we zijn heel tevreden met het resultaat en zitten weer met plezier in de tuin! Ze zijn niet alleen vakkundig maar hebben ook geduld, een grapje op z'n tijd, zijn netjes en beleefd. De communicatie naar de klant toe is goed, en ze rekenen normale prijzen. Ze hebben plezier in hun werk, en dat stralen ze uit!"

Fam. R.